Shake-uri de proteine si modul in care le consumam

Pot sa mai consum proteine ​​daca nu ridic greutati?

Daca nu te mai duci la sala de forta, dar inca mai faci cardio, atunci shake-urile de proteine ​​ar putea fi o solutie buna pentru tine. Indiferent de tipul de activitate fizica pe care o facem, orice exercitiu are ca rezultat proteine ​​care sunt defalcate in corpul nostru si trebuie reconstruite pentru a se recupera. Deci, hugging-ul un shake de proteine ​​post-gym sesh va fi de ajutor.

Shake-uri de proteine ​​ma face voluminos?

Nope! Shake-urile de proteine ​​nu te vor face sa te simti magic. Acest lucru se intampla numai daca antrenezi in mod special in acest scop cu caloriile si programul potrivit. Cu toate acestea, shake-urile de proteine ​​va vor ajuta sa va satisfaceti aportul zilnic de proteine, daca va luptati cu dieta sau daca sunteti combinat cu un stil de viata activ, va ajuta sa va recuperati si sa va reparati exercitiile, astfel incat sa fiti pregatiti sa va antrenati intr-o alta zi.

Este bine sa va faceti in propriul confort shake-ul de proteine de care aveti nevoie si sa nu va indreptati catre prafuri, deoarece cel pe care il faceti acasa in ingrediente naturale contine pe planga proteine, alte lucruri de care organsimul are nevoie precum: vitamine, minerale, lipide, glucide, etc.

Lasa un comentariu