Sfaturi practice pentru combaterea depresiei

Sfaturi practice pentru gestionarea depresiei. Pasi de bebelusi pentru a va aduce mintea si a va intoarce pe pista cand se formeaza aceli nori gri.

Turnati un pahar de apa
Chiar daca toate paharele sunt putin murdare.

Clatiti-l. Luati-o incet. Nu va ganditi sa obtineti cota zilnica, adaugand lamaie proaspata sau orice altceva. Doar gustati, simtiti lichidul care se scurge in gat si efectele hidratarii, curatand usor mintea.

Inconjurati-va cu parfumuri familiare

Cand mirosea ceva banal si familiar va ajuta sa va reconectati cu prezentul. De exemplu, parfumul preferat – pulverizati-l si respirati profund. Un ceai! Cafeaua preferata. Lacuirea unghiilor, mirosul polonei este unul puternic, care poate declansa un sentiment de normalitate si calm.

Gasiti-va propriul scenariu si lucru care sa va ajute atunci cand aveti zile grele

Este bine sa va gasiti un loc al vostru. Fiti egoisti si gasiti-va oaza zilnica de liniste mai ales atunci cand totul pare atat de greu si de necontrolat. Poate ati uitat de o pasiune, spre exemplu pictatul sau desentatul. Faceti acele lucru care va deconecteaza si va aduc bucurie si liniste

Hainele va ajuta sa va schimabti atitudinea

Vrem sau nu vrem sa recunoastem, vestimentatia are un puternic impact asupra noastra. Imbracamintea ne ofera incredere in noi sau din contra ne taie toate increderea. Asa ca purtati hainele in care va simtiti invincibil indiferent de zi sau de eveniment.

Lasa un comentariu