Sfaturi pentru calatorii – Partea a doua

4. Nu va temeti sa intrebati personalul pentru ajutor sau instructiuni – Adesea, atunci cand calatoriti singur, poate parea putin cam descurajant daca nu sunteti siguri la ce poarta sau iesire trebuie sa mergeti. Nu va fie frica sa intrebati membrii personalului pentru ajutor – pentru asta sunt acolo si va v-a ajuta sa va mentineti calmul si mintea in largul dumneavoastra.

5. Nu beti prea mult – o regula destul de solida pentru a calatori cu altii si pentru o viata generala, dar urmariti consumul de alcool atunci cand calatoriti singuri. Nu numai ca ati putea sa pierdeti zborul sau sa va transferati, dar, de asemenea, va puneti in pericol. Sunt cu totul pentru un pahar de fizz inainte de un zbor si un G & T in avion.

6. Planificati transferurile, taxiurile si transportul in avans – Internetul este un lucru minunat si in aceste zile puteti face tot ce aveti nevoie inainte de a ajunge oriunde. Examinati orele de autobuz, costurile de taxi si companiile de transport cu reputatie inainte de a va deplasa in siguranta si pastrati-va de la pierderea, distrugerea sau senzatia de coplesire cand sunteti departe.

7. Ia-ti Confortul Creatiei – PJ-uri preferate, un difuzor portabil pentru cel mai bun playlist, produse de frumusete aromaterapie mirositoare si tot ce ai nevoie pentru a face lucrurile confortabile. O pereche de joggers confortabili care se transforma in avion sau chiar doar periuta de dinti pentru a se improspata, aceste lucruri par a fi prostesti, dar sunt importante si va pot linisti in cateva minute daca va simtiti putin anxios.

8. Doar du-te pentru asta – Odata ce ati iesit acolo veti avea un moment uimitor si cine stie, ati putea chiar prefera calatoriti singuri! Mi se pare destul de relaxant si fara stres, avand doar un pasaport si pe mine insami!

Lasa un comentariu