Rich Girls Studios, pregatiri pentru Bucharest Summit 2018

Rich Girls Studios, unul dintre dintre cele mai mari studiouri de videochat din Bucuresti, isi va face aparitia in cadrul Bucharest Summit 2018, eveniment dedicat modelelor care s-au afirmat pe parcursul anului, incepand cu gala din 2017.

Bucharest Summit este singurul eveniment de profil dedicat in mod deosebit modelelor de videochat, iar succesul sau este rasunator, intrucat fiecare gala se incheie cu nominalizari ravnite de tinerele aspirante la o cariera recunoscuta pe plan international.

Cu o experienta notabila in segmentul de videochat, lista performantelor continua pentru Rich Girls Studio Bucuresti, care a inceput anul 2018 cu numeroase premii la festivalurile de profil ca Lalexpo si AW Awards. Profesionalismul, determinarea intregii echipe, dar mai presus de toate, increderea in obiectivele Rich au contat in egala masura pentru atingerea acestor culmi ale succesului care sunt resimtite la potentialul maxim atat de traineri, cat si de modelele care calca pragul acestei industrii fara multe informatii de background sau asteptari sustinute de exemple concrete.

Cel mai asteptat eveniment dedicat industriei videochat are loc la Bucuresti

Conceptul evenimentului Bucharest Summit, si implicit continuitatea sa pana la gala din 2018, a fost inspirat dintr-o realitate sesizata de marii jucatori din piata de videochat. Capitala Romaniei este locul ideal pentru organizarea acestei intalniri la care isi fac aparitia nume grele din industria de videochat, de la CEO si pana la traineri de top sau modele notorii si in plan international, fiind recunoscuta pentru efervescenta bucurestenilor. Evenimentul se va desfasura intr-o locatie selecta, deoarece totul, de premii pana la speakeri si discursurile lor, vor fi invaluite intr-un cadru glamour, elegant si rafinat.

Model de top Rich GirlsIn plus, Bucharest Summit se desfasoara in mod natural in Bucuresti, deoarece capitala Romaniei este un punct fierbinte al industriei, oferind o afacere de top, cele mai atractive bonusuri pentru angajari in videochat, modele talentate si know-how inovator in segmentul de videochat. Intr-un oras care se afla la intersectia dintre lumea rasariteana si cea occidentala, evenimentul isi propune sa reuneasca atat afacerile, cat si divertismentul, conturand o atmosfera relaxata, pentru ca toti cei prezenti sa se simta bine.

Speakerii experimentati vor dezvalui toate secretele din spatele experientei lor printr-o varietate de subiecte. Printre invitatii de seama titrati la eveniment se va afla si Andreea, model de Top Rich Girls Studios, care se pregateste in detaliu pentru a le oferi invitatilor o seara plina de raspunsuri neasteptate si piperate cu experiente din cariera de model.

Modelele Rich isi fac simtita prezenta pe scena Bucharest Summit

Niciun succes nu este suficient pentru un lider in videochat ca Rich Girls Studios. Dincolo de a fi unul dintre cele mai populate studiouri de videochat din Bucuresti si partenerul celor mai performante modele din industrie, pentru Rich Girls, prezenta la Bucharest Summit reprezinta o oportunitate deosebita de a se evidentia nu doar prin viziunea si principiile de business, cat si prin calitatile si abilitatile modelelor pe care le pregateste pentru o cariera de succes in videochat.

In perioada 21 – 25 mai, Andreea va reprezenta Rich Girls Studio Bucuresti la Bucharest Summit, printr-un speech in care se vor regasi etape importante din cariera sa, de la novice la model videochat de top in cadrul Rich.

Bucharest Summit 2018 va decerna premii in functie de categoriile alese pentru aceasta editie, printre acestea putand fi mentionate Romanian Cam Studio of the Year, Cam Studio of the Year, Studio Model of the Year si multe altele care se vor lasa asteptate la finalul prezentarilor si speech-urilor care se anunta de senzatie. Tototdata, evenimentul va fi presarat cu numere artistice din partea invitatilor. Gala 2017 a fost pusa in valoare cu vocea sopranei Ianna Novac, iar atmosfera a devenit incendiara odata cu show-ul oferit de Mike Diamondz.

Luna mai se incheie cu cel mai mare eveniment dedicat modelelor de videochat, la care va participa si Andreea, model de top Rich Girls Studios, care va surprinde in speech-ul sau parcursul carierei de model videochat. Rich Girls saluta aceasta invitatie din partea organizatorilor si promite sa dea curs si urmatoarelor invitatii, fiindca orice ocazie de socializare cu greii din industria de videochat este o sansa la parteneriate de succes. Dincolo de business, evenimentul se axeaza pe recunoasterea meritelor tinerelor modele, unele dintre ele intrand in aceasta industrie fara experienta sau alt sprijin in afara de studiourile care le-au primit sub aripa lor.

Lasa un comentariu