Retrospectiva evenimentelor care au adus trupa Amatis tot mai aproape de inima romanilor

Modesti si dezinvolti, dar extraordinar de talentati, membrii trupei Amatis fac show indiferent de natura evenimentului la care sunt invitati. Doar in ultimele luni trupa a fost prezenta la cele mai importante momente din vietile mirilor si nasilor care au gazduit petrecerile de pomina peste tot in Romania, dar mai ales in orasele apropiate de inima trupei Amatis. Capitala a tinut fruntea listei locatiilor in care a rasunat repertoriul Amatis, in timp ce Gaesti si alte orase mai mici au fost locatii incarcate cu familiaritate pentru membrii trupei.

Nunti de poveste derulate pe ritmuri de petrecere

Desi tanara, trupa Amatis castiga tot mai mult teren in fata trupelor experimentate. De fapt, membrii Amatis si-au definit amprenta personala de-a lungul numeroaselor evenimente la care au participat, astfel ca repertoriul lor este acum atat de vast si versatil, ca poate satisface cu succes asteptarile tuturor invitatilor. Luna mai a fost luna surprizelor pentru Amatis, numarul nuntilor crescand fulgerator. Bucuria artistilor a constat, insa, in faptul ca au prestat cele mai reusite show-uri in locurile dragi lor, precum Dragomiresti, acolo unde au si fost invitati sa ia parte in calitate de apropiati la cununia civila a doi varstnici. Induiosator, momentul a fost imortalizat si a ajuns viral pe retelele sociale. Si in Fieni se petrece cu succes si, din nou, membrii Amatis au tinut sa se imortalizeze momentele spectaculoase.

Botezuri cu staif in locatiile exclusiviste ale Capitalei

Si daca in ariile rurale se petrece ca in povesti, in Bucuresti se petrece cu staif. Amatis a incantat numeroase familii cu repertoriul sau inedit. Alaturi de invitati si multi alti artisti prezenti la eveniment, membrii trupei au incarcat atmosfera cu voie buna si veselie, ridicandu-i de pe scaune pe toti cei prezenti. Formatia bucuresteana Amatis imprastie bucurie cu fiecare cantec pe care il interpreteaza, motiv pentru care se numara printre trupele cele mai solicitate sa cante in mod deosebit la botezuri si petreceri date in cinstea celor mici. Solista a reusit sa smulga zambetele copiilor, iar carisma sa s-a dovedit a fi compatibila cu asteptarile invitatilor, astfel ca finalul a fost, de fiecare data, semnat cu un succes desavarsit.

Trupa Amatis se prezinta in lumina ultimelor evenimente ca un veritabil promotor al bucuriei. Dincolo de talentul artistilor care dau nume acestei trupe, carisma si atitudinea deschisa genereaza o atmosfera de exceptie cu fiecare eveniment la care acestia sunt prezenti, investind cu o stare de bine invitatii si pe cei indragostiti de repertoriul Amatis. Fie ca au loc in Bucuresti, Fieni, Targoviste sau Gaesti, evenimentele desfasurate pe muzica trupei Amatis sunt unice si deosebite. Pasind cu pasi mici, dar determinati, in noul sezon, Amatis a inceput sa se adapteze sezonului estival si promite show-uri incendiare pe ritmurile fierbinti de petrecere.

Lasa un comentariu