Oamenii transforma succesul altora in insucces

„Frica noastra cea mai profunda nu este ca suntem inadecvate. Frica noastra cea mai profunda este ca suntem puternici dincolo de masura. Lumina noastra, nu intunericul nostru, ne inspaimanta cel mai mult. Jocul tau mic nu serveste lumii. Nu este nimic luminat despre scaderea, astfel incat ceilalti oameni sa nu se simta nesiguri in jurul tau. Toti trebuie sa straluceasca, asa cum fac copiii. Nu este vorba doar de unii dintre noi; este in toata lumea. Si pe masura ce lasam propriile lumini sa straluceasca, ne dam inconstient altor oameni permisiunea sa facem acelasi lucru. Asa cum suntem eliberati de propria noastra frica, prezenta noastra elibereaza automat pe altii „.

– Antrenorul Carter

In societatea de astazi, ma simt ca si cum ar deveni mai greu si mai greu sa crezi in tine si sa sufli trompeta proverbiala. Ni se spune mereu sa ne iubim pe noi insine, dar cand facem acest lucru, suntem dati inapoi si ni se cere sa trecem peste noi pentru a deveni si mai buni, pentru a face lucruri si mai mari.

Oamenii de succes, in special femeile de succes, sunt abatute,  si chiar sincer – tematoare. Unii oameni sunt speriati de succesul altora, deoarece altii isi fac bine vanataile propriului ego si ii fac sa se simta mai putin vrednici. Si, in loc sa ia  aceste  sentimente, sa le intoarca si sa lucrerze la ei insisi, ei arunca ura asupra persoanei de succes pentru a-si aduce propria lor valoare de sine inapoi. Fie prin injosirea celor care au reusit sa lucreze, fie prin convingerea lor ca fiind o fiinta umana.

Lasa un comentariu