O viata sanatoasa

Exista atat de multe diete de mancare in aceste zile incat totul poate deveni foarte confuz. Suplimente scumpe, sisteme greu de urmat, reguli dificile de retinut – cele mai multe dintre ele reduc greutatea, dar va slabesc foarte mult organismul, ceea ce nu este deloc un lucru bun. Asadar, uitati 2 modalitati de schimburi de alimente pe care le puteti face acum pentru a deveni mult mai sanatoasa si pentru a scapa de cateva kilograme.

Alege orezul negru sau maro

Schimbati-va orezul alb stralucitor cu cel cu boabe negre sau chiar maro. Orezul brun este bogat in minerale esentiale de care corpul nostru are nevoie si este mai usor de digerat cu un continut mai mare de fibre care poate ajuta la pierderea in greutate. Orezul negru este, de asemenea, foarte grozav cu supliment de vitamina E, proprietati de combatere a cancerului si ajuta la dimunuare oricarei inflamari.

Adauga valoare intr-un suc 

Adaugarea unui suc de legume la dieta ta este o modalitate uimitoare de a obtine vitaminele si fibrele esentiale. Feriti-va de o multime de fructe dulci cu toate acestea incercati sa ramaneti la verde. Adaugati in suc de la blender telina, castravete, varza, salata, mar si o sa observati o diferenta vizibila asupra greutatii, dar si asupra pielii.

Lasa un comentariu