Nu o mai numiti dieta

Nu stiu despre voi, dar eu sunt cu adevarat intr-o rutina de fitness in acest moment al anului. Dupa o leziune a spateului de anul trecut, urmata de o multime de indulgente festive, ma simt ca si cum am revenit la inceput, iar fitnessul a luat serios un loc in fata in viata mea.

Deci, cum te intorci cand ideea de la sala de gimnastica te terifeaza si nu poti rezista tentatiilor in dieta ta?

Pai, cred ca l-am spart. Iata sfaturile mele de top pentru a te intoarce la fitness atunci cand esti blocat intr-o rutina … si nu exista o salata deprimanta sau un antrenor personal stroppy la vedere …
Nu o numiti Dieta – nu stiu despre tine, dar de indata ce imi spun ca sunt pe o dieta nu ma pot opri sa ma gandesc la toate alimentele pe care nu ar trebui sa le ating. Poftele devin din ce in ce mai mari pana cand visez la ciocolata si sfarsesc inconjurat de invelisurile lui McDonald, intr-o uluire umeda plina de regret!

Cand incepeti, nu o numiti o dieta, pur si simplu va curatati mancarea putin si fiti mai atent. Chiar daca este vorba doar de taierea unui lucru pe zi, sau de a adauga un pic mai mult „valoare” la fiecare masa cu o alta leguma sau cereale va face o diferenta si intr-adevar va ajuta sa loviti lucrurile off fara a va simtiti prinsi.

Lasa un comentariu