Moduri prin care economisim – III

3. Priveste-ti prioritatile

Acum trebuie sa coboram pana la puterea cea mai tare – cat de mult iti doresti acel obiectiv al tau si ce esti dispus sa  sacrifici pentru a ajunge acolo ?!

Va trebui sa reduceti ceva aici pentru a ramane bani de rezerva pentru a economisi, dar care sunt negociabilele dvs.? Iti poti downgrade telefonul si sa traiesti fara cateva functii pentru a economisi 30 de euro pe luna? Puteti schimba calitatea de membru de 40 de euro  pentru cateva cursuri gratuite de antrenament YouTube acasa? Ganditi-va cu adevarat la lucrurile pe care esti dispus sa le sacrifici pentru a-ti atinge obiectivul si ceea ce nu esti.

4. Reduce-ti rezultatele

Acum a sosit timpul sa reducem aceste rezultate. Puteti obtine o afacere mai buna la facturile dvs. de utilitati? Puteti imparti masina pentru a economisi benzina? Ce zici de mesele alea, poti sa gatesti acasa in schimb? Eliminarea unor bani din cheltuielile dvs. este o modalitate excelenta de a economisi bani si de multe ori este foarte usor de facut. Amintiti-va doar de cele care nu sunt negociabile si de obiectivul final – fiti intelepti si nemilosi!

Daca nu le-ati auzit inca, Look After My Bills este un serviciu gratuit uimitor care va gaseste automat cele mai bune contracte energetice si schimba totul pentru dvs. Apoi, dupa ce planul s-a incheiat, va vor gasi automat o oferta mai buna si o vor schimba din nou. Dupa ce ati configurat, nu trebuie sa va mai ganditi niciodata la facturile dvs. – geniu!

Lasa un comentariu