Metode eficiente prin care facem economii inteligente – VI

9. Cashback, bonuri si salvare de aplicatii

Site-urile cashback, pop-urile cu voucher si conturile de economii instant sunt modalitati excelente de a economisi un pic de bani aici si acolo. Site-uri va vor ajuta sa castigati bani inapoi la achizitiile pe care le faceti online – puteti face facturile de utilitati si prin intermediul acestora (top tips!).

Aplicatiile si bancile vor economisi automat bani minusculi pentru tine, fara sa iti dai seama la fiecare doua zile. Nu va economisi doar banuti sau bucati uriase de bani, astfel incat sa observati ca soldul dvs. bancar va scadea si nu veti rata niciun debit direct – doar va economiseste cu blandete bani in fundal fara a fi nevoie sa faceti un lucru ! Aceste mici economii se adauga rapid si reprezinta o modalitate excelenta de a economisi fara a te gandi la asta si a simti ca ai intotdeauna un buget.

Cititi intotdeauna ts & c-urile inainte de a va inscrie pentru astfel de lucruri si asigurati-va ca sunt potrivite pentru dvs. si banii dvs.

10. Indepartati-va calcaiul lui Achile cheltuielile

Si nu in ultimul rand – gasiti cheltuielile cu calcaiul lui Ahile si abordati-l! Reveniti la acel extras bancar si uitati-va unde se indreapta majoritatea banilor de rezerva.

Poate ca veti cheltui o suma extorsionata pentru livrare. Atata timp cat un KFC zilnic nu este unul dintre cele care nu sunt negociabile, vedeti daca puteti gasi o alternativa mai ieftina pentru majoratul lunii si pastrati livrarea pentru un tratament special. Adesea nu veti sti care este cheltuielile cu calcaiul lui Ahile pana nu il veti cauta. Dar, dupa ce stii, poti aborda si salva o mica avere!

Lasa un comentariu