Ma bucur ca am fost inselata

A doua jumatate a anului trecut a fost cel mai rau lucru pe care l-am experimentat vreodata in viata mea de adult, dar ma bucur ca s-a intamplat. Simt uneori ca am putea deveni induiosatori, naivi si putin indestructibili in viata cand totul merge pe calea noastra. Am fost bucuroasa atunci cand totul a fost spart, ca mi-am dat seama de adevaratul meu potential, dorintele mele si puterea mea.

Am scris liste. O multime de liste. . Am facut atat de mult, am facut atat de mult, am crescut atat de mult . A fost momentul in care am decis sa recuperez controlul si sa nu las acest lucru sa ma invinga. M-am ridicat si am facut un plan.

Am o casa frumoasa cu care sunt atat de mandra si ma bucur sa-i intampin pe oameni. Un mic grup de oameni incredibili pe care ii numesc prieteni deoarece nu aveam idee ca sunt capabili de o astfel de rabdare si bunatate. Doi parinti care ma iubesc mai mult decat viata lor si care sunt cat mai aproape de mine decat inainte. Si eu. O noua versiune a mea care este mai puternica, mai independenta, mai linistita, mai putin stresata, mai putin ingrijorata si atat de incantata de ceea ce urmeaza.

O noua versiune a mea care traieste acum, in loc de acum 6 luni . O versiune noua a mea care este mult mai precauta cu inima ei, desigur, dar o versiune care este deschisa pentru a gasi persoana potrivita pentru a construi un viitor.

Cred ca totul se intampla pentru un motiv, ca exista intotdeauna lectii de invatat.

Lasa un comentariu