Impresiile dupa testarea jantelor de 16 inci vandute de AutoChrome

Jantele sunt foarte importante cand vine vorba de masina pe care o detii, iar marimea acestora trebuie neaparat raportata la marimea masinii.Majoritatea soferilor trebuie sa aleaga intre jante din aliaj si jante din aluminiu. Clientii AutoChrome opteaza in general pentru jante auto din aliaj.

De ce sa alegi jante auto din aliaj comercializate de AutoChrome?

Jantele auto din aliaj au, in unele aspecte, avantaje in plus fata de jantele din aluminiu. In general, aceste modele sunt mai usoare decat cele din aluminiu. In acest sens, sunt cele mai bune

prietene ale masinii tale cand vine vorba de drumuri lungi.Principalul avantaj al unor jante din aliaj este faptul ca imbina intr-o maniera armonioasa aspectele practice cu cele estetice. Autochrome este cunoscut ca fiind o firma care comercializeaza jante din aliaj eficiente, dar si practice.Un alt aspectiv pozitiv al jantelor din aliaj este faptul ca acestea ruginesc foarte greu si in general sunt foarte rezistente. Capriciile vremii nu afecteaza calitatea acestor jante.AutoChrome comercializeaza, pentru clientii interesati, jante auto din aliaj de la 16 pana la 20 inci.

Impresiile dupa testarea unui model de jante din aliaj vandute de AutoChrome
Am testat jantele auto din aliaj comercializate de AutoChrome, si anume modelul HT-165330 B, format din patru bucati.Inca de la prima testare, iti poti da seama ca aceste jante din aliaj sunt caracterizate de calitatea superioara pe care o au, precum si de aspectul estetic. Inainte de a porni la drum cu masina prevazuta cu aceste jante, poti observa, la o prima vedere, design-ul special al acestora si atentia la detalii cu care au fost construite.

Acest model de jante are un diametru de 16 inci si o latime de 7.5 inci. Este foarte important ca pentru o functionare optima sa fie corelate cu masini potrivite pentru aceste dimensiuni. Greutatea unei jante din aceasta colectie este de aproximativ 8 kilograme.Firma HT Wheel de comercializare a jantelor dispune de certificari de calitate care ii confera dreptul de a comercializa aceste jante. Inainte ca aceste jante sa ajunga in magazinele de specializate, sunt testate in amanunt, pentru ca soferii sa se poata bucura apoi de o experienta de condus confortabila si mai ales „perfomanta”.Echipa din spatele HT Wheel detine un departament de design propriu, unde specialisti priceputi se ocupa de fabricarea acestor modele de jante, focusandu-se pe detalii si oferind clientilor un produs stilizat si mai ales la moda, in conformitate cu ce cauta publicul, la un moment dat.Autochrome comercializeaza aceste jante la preturi rezonabile, oferind astfel clientilor jante din aliaj unde finisajul, durabilitatea si raportul calitate pret le transforma intr-o alegere potrivita pentru masina ta.

Lasa un comentariu