Dietele iti pot crea o stare negativa si nu pozitiva

Sunt o persoana care are un stil de viata destul de sanatos. Mananc bine, fac exercitii fizice regulat, nu fumez si beau cu moderatie, dar imi permit sa insel zilele pentru ca, bine, doar iubesc mancarea.

As dori sa nu-mi placa mancarea, dar o fac, sunt definitia cuvantului foodie si chiar nu cred ca asta se va schimba vreodata. Maine ma indrept spre clime mai calde pentru o saptamana de relaxare si, asa cum imi voi petrece majoritatea timpului ratacind intr-un bikini, eu, ca majoritatea celorlalti, doresc sa arat bine. De asemenea, sunt foarte constienta de faptul ca avem 7 zile de acces la bar si tip bufet, inclusiv, inainte de a merge am incercat sa schimb cateva kilograme in plus pentru a ma ajuta sa ma simt un pic mai frumosa in bikinisi mai putin vinovata. p

Dar in ultimele doua saptamani de reducere si „dieta” am ajuns sa ma simt mai negativa decat pozitiva si am ajuns la concluzia cuprinzatoare ca toate dietele sunt niste gunoaie.

Iata motivele mele pentru care:

1. A-ti spune ca nu poti manca ceva este ca si cum ai spune creierului tau sa nu te gandesti la ursii polari. Acolo, vezi – imposibil.

Aplicarea regulilor imaginare conform carora anumite alimente sunt in afara limitelor va vor lasa o coaja mizerabila a unei femei in primele trei ore de la dieta dvs., in special atunci cand Sandra de la contabilitate aduce o tava plina de prajituri pentru ziua ei de nastere, pe care toata lumea o mananca in timp ce sunteti asezat la biroul langand o salarasi doresc moarte tuturor. Permiteti-va sa mancati orice doriti ori de cate ori doriti, trebuie doar sa va intrebati inainte de a va infunda daca aveti nevoie de el sau doriti si plecati de acolo. Vei fi surprins cat de puternica este puterea vointei tale, atunci cand nu i se spune ce poate si ce nu poate face politia dietetica din creierul tau.

Lasa un comentariu