Despre vizita la cel mai bun service laptop din sectorul 2

In prezent, foarte multi bucuresteni aleg sa isi cumpere laptopuri in detrimentul calculatoarelor personale. Exista avantaje considerabile, precum flexibilitatea in privinta transportului, precum si faptul ca progresul tehnologiei a facut ca in prezent foarte multe variante de laptopuri sa fie la fel de bune, daca nu chiar mai bune, decat calculatoarele personale.Uneori, oricat de bine iti ingrijesti laptopul, apar situatii in care trebuie sa il repari si astfel sa apelezi la un service de laptopuri profesional. Datorita cererii existente pe piata, exista in toate sectoarele din Bucuresti astfel de firme specializate in repararea laptopurilor.

Power Laptop Service, cel mai bun service laptop din sectorul 2

Power Laptop Service este o firma care activeaza de peste cinci ani in domeniul reparatiilor laptopurilor, cu sediul in sectorul 2 al Bucurestiului.
Situat in apropierea zonei Piata Iancului (aproape de gura de metrou Piata Iancului si implicit de centrul orasului, prin acest mijloc de transport), Power Laptop Service se ocupa de repararea laptopurilor personale sau de birou.Specialistii profesionalisti din echipa Power Laptop Service stiu cum sa trateze atat problemele care apar cu hardware-ul, cat si cele care apar cu software-ul. Intelegand ritmul alert in care traiesc locuitorii din Bucuresti care aleg sa isi repare laptopurile la ei, ei se concentreaza pe reparatia cat mai rapida a laptopului, in decurs de aproximativ 72 de ore, dar tododata de calitate.Din respect pentru clientii sai, dar mai ales din dorinta de a arata ca livreaza servicii de calitate, Power Laptop Service ofera o garantie de 12 luni pentru reparatiile intreprinse.

Cum a decurs vizita la cel mai bun service laptop din sectorul 2

Am vizitat, recent, sediul Power Laptop Service. Inca de la o prima vizita, iti dai seama de faptul ca ai dat de o echipa de profesionalisti. Ii vei intalni lucrand cu spor pentru a repara laptopurile. In functie de motivul pentru care ai venit cu laptopul la ei, il poti obtine inapoi chiar si in 10 minute ( daca interventia este minima).
Pe parcursul vizitei la sediul Power Laptop Service, am stat de vorba cu specialistii de acolo. I-am intrebat care sunt cele mai frecvente probleme pentru care clientii din Bucuresti apeleaza la serviciile lor. Sintetizand raspunsurile lor, se poate spune ca acestia se ocupa de problemele care apar cu placa de baza a laptopurilor, ori cu placile video. Inlocuirea mufelor laptopurilor este alt motiv destul de frecvent pentru care clientii apeleaza la serviciile lor. De asemenea, si inlocuirea coolerului este destul de importanta.I-am intrebat pe specialistii Power Laptop Service care sunt cele mai frecvente marci de laptopuri pe care le repara. Acestia au raspuns ca au reparat foarte des laptopuri Acer, Apple, Hp, Lenovo si Toshiba, insa nu se limiteaza doar la acestea.Dincolo de procedurile complexe de a repara un laptop ( fie componentele sale hardware sau software), uneori specialistii de la PowerLaptopService se ocupa si de curatarea laptopurilor, o sarcina care poate parea aparent banala, dar care pe termen lung este vitala pentru calitatea vietii laptopului pe care il detii.

Lasa un comentariu