Descopera frumusetea culturii indiene printr-o vizita la Ganesha Caffe

Ganesha Caffe este o cafenea cu specific oriental, situata intr-o zona exclusivista a Bucurestiului. Isi intampina clientii cu o atmosfera exotica, inspirata de cultura orientala si mai ales de legenda Zeitatii Ganesha. Acestia pot admira imagini cu zeitati orientale ce caracterizeaza decorul unic al cafenelei, lucrat manual.

Atmosfera generala si decorul

Fiecare camera a cafenelei aminteste de o parte din cultura indiana, iar cele situate la etaj invita la o atmosfera de relaxare. Ganesha Caffe se prezinta precum o gradina luxurianta orientala inconjurata de urban. Muzica orientala completeaza ambianta unica. Toate ferestrele cafenelei sunt pictate in vitralii lucrate cu atentie. Gradina interioara este caracterizata de explozia de trandafiri indieni si copaci infloriti, completata de pergole si de bancile si scaunele invelite in tesaturi orientale.

Specificul meniului

Cafeneaua Ganesha Bucuresti are un meniu cu un specific oriental cu influente arabesti si libaneze.

Bucataria arabeasca se bazeaza pe numeroase condimente si ierburi aromatice. La micul dejun, clientii pot incerca platouri complexe, in care sunt adaugate preparate precum humus, moutabal sau halloumi.

La pranz, majoritatea clientilor Ganesha Caffe lauda preparatul traditional sisha, precum si supa crema de linte, salatele speciale Fatoush si gustarile calde. In plus, un meniu cu specific arabesc contine si numeroase preparate din gratar, iar clientii cauta in general frigarui din muschiulet de berbecut.

Meniul cu specific arabesc este completat de cel libanez, caracterizat prin ierburi mediterane extrem de aromate, salate si fructe proaspete. Clientii pot savura un pranz libanez specific, cu falafel, fattoush si tabbouleh.

Meniul este destul de bogat, clientii pot alege dintr-o varietate larga de produse pe care le pot consuma atat la mic dejun, la pranz si la cina. Cei care doresc pot savura supe creme de linte, de legume, de ciuperci sau de reci. Salatele ii vor incanta pe clientii care adopta un stil mai sanatos. Gustarile reci sunt in general pe baza de humus, iar gustarile calde contin sharhat, arayes si produse pe baza de pui. Cei care adora sa manance carne se vor bucura de kebab, frigarui din piept de pui, precum si din muschi de vita.

Narghilea si deserturi

Pe langa meniul cu specific arabesc si libanez, clientii se pot delecta depanand povesti la o narghilea aromata sau savurand deserturi delicioase, precum baclavaua insiropata cu nuca sau desertul special Ganesha, cu specific libanez.

Ganesha Caffe, o oaza de liniste in mijlocul Bucurestiului

Prin decor, mancarea oferita si ambianta orientala, Ganesha Caffe se reprezinta ca o oaza de liniste in inima Bucurestiului.

Lasa un comentariu