Depresia, o boala atat de grea

Primim tot timpul sfaturi precum: „Dute-la la sala! Endorfinele te vor face sa te simti minunat! ” „Imbraca-te frumos, la patru ace si mergi  undeva distractiv, o sa te simti simti mult mai bine atunci cand esti afara si schimbi mediul!” „Ar trebui sa-ti schimbi dieta! Taie toate zaharurile artificiale, alcoolul si refa-ti complet dieta. O sa te simti minunat dupa ce faci acest lucru. ”

Dar cum ar trebui sa facem oricare dintre aceste lucruri daca atunci cand ne ridicam din pat si ne facem o ceasca de ceai ni se par cele mai grele lucruri de facut din viata? Ei bine aceste lucruri sunt  sunt simptome ale depresiei si din pacate, din ce in ce mai multi oameni sufera de aceasta boala atat de comuna.

Cineva care stie luptele de zi cu zi de a trai cu depresie si cineva care a iesit din cealalta parte cu o incarcatura de barca de sfaturi si ajutor care sper ca va rezona cu unii dintre voi, pot parea stupizi daca nu ati suferit inainte, sau nu stiti ce inseamna . Dar aceste persoane au nevoie de ajutor si toti  pasii de copii pe care ii fac zi de zi pentru a scapa de aceasta boala sunt atat de importanti sunt atat de importanti pentru a isi construi sanatatea mintala si fiecare pas este o realizare uriasa.

Lasa un comentariu