De ce nu trebuie sa va cereti scuze pentru succes

Frica noastra profunda nu este ca suntem inadecvati sau slabi. Frica noastra profunda este ca suntem puternici dincolo de masura. Este lumina noastra, nu intunericul nostru, care ne inspaimanta cel mai mult. Jocul tau mic nu serveste lumii. Nu este nimic luminat la scadere, astfel incat ceilalti oameni sa se simta nesiguri in jurul tau. Toti trebuie sa straluceasca. Nu este vorba doar de unii dintre noi; este despre toata lumea. Si pe masura ce lasam propriile lumini sa straluceasca, dam inconstient altor oameni permisiunea de a face acelasi lucru. Asa cum suntem eliberati de propria noastra frica, prezenta noastra ii elibereaza automat pe altii.

In societatea de astazi, devine din ce in ce mai greu sa crezi in tine. Ni se spune constant sa ne iubim pe noi insine, dar cand o facem, suntem incruntati si ne simtim in dificultate. Oamenii de succes, in special femeile de succes, sunt chinuite, pedepsite si destul de sincer – se tem. Unii oameni se tem de succesul altora  si ii fac sa se simta mai putin vrednici. Si in loc sa luam aceste sentimente, sa le intoarcem si sa lucram asupra lor, aruncam ura asupra persoanei de succes pentru a o face sa-si scada propria valoare de sine. Din cauza acestei prejudecati, vad tot mai multi oameni care se rusineaza de succesul lor, ascunzandu-l sau inrautatind realizarile lor pentru a-i salva pe altii de sentimentele de valoare scazuta si pentru a opri ura.

 

3 MOTIVE PENTRU CARE NU TREBUIE SA-TI CERI  NICIODATA SCUZE  PENTRU SUCCES:

Pentru ca ai muncit greu sa ajungi acolo;
Pentru ca succesul tau nu diminueaza pe nimeni altcineva;
Pentru ca meriti.

Pentru cei care nu suporta succesul celorlalti – sa recunoastem ca cititi acest articol pentru ca stiti ca faceti acest lucru chiar daca va justificati in moduri diferite. Luati acea energie, reorientati-va asupra dvs. si faceti ceva cu ea. Utilizati-o pentru a va imbunatati propriul set de competente, pentru a va impinge propria cariera, a lucra la trasaturile pe care le aveti si din cauza carora nu evoluati.

Si pentru cei care au redus succesul lor – STOP. Ai castigat asta. Ar trebui sa fii mandru si sa te bucuri. Nu permiteti nimanui sa va faca sa va devalorizati si bucurati-va de fiecare etapa a succesului. Nu va cereti scuze pentru ca sunteti minunati.

 

Lasa un comentariu