De ce este bine sa locuiesti singur

1. Poti sa faci ce vrei!

Ramaneti in casa toata ziua in pijamale  si beti ceai? Sau fuga afara pentru cateva nopti undeva si nu trebuie sa-i spui nimanui! De asemenea, aparul nespalat de trei zile? Nu este o problema! Dansati in bucatarie, relaxati-va in cada in fiecare noapte, iesiti si luati-va ceva de baut, sau stati in casa  si bucurati-va de o portie de mancare fara a fi nevoiti sa o impartiti. Lumea nu vede si nimeni nu poate judeca!

2. Lucrurile sunt acolo unde le-ai pus

Nu trebuie sa va faceti griji ca altcineva o sa va miste lucrurile sau veti face mai multa mizerie. E apartamentul tau, lucrurile tale, regulile tale. Aigrija de tine si de tine singur, asa ca in timp ce curatenia nu se face in mod magic asa cum erai obisnuit, cel putin stii unde e topul tau favorit in orice moment … chiar daca este la baza cosului de spalat.

3. Poti sa mananci tot ce vrei!

Nu planificati mese pentru doua persoane care evita anumite alimente sau lucreaza in jurul a doua programe. Puteti literalmente chow in jos pe orice va place si sa luati orice in orice moment. Frigiderul este locul tau fericit, fie ca este plin de lucruri sanatoase, fie ca este ambalat. Da, gatitul pentru cineva poate fi deprimant uneori, dar  congelatorul este prietenul tau si poti sa strigi intotdeauna „FOOD’S ARE”.

Lasa un comentariu