De ce ar trebui sa ne schimbam gandirea despre diete

Cu totii am auzit de rusinea de grasime – de a pune pe cineva in jos pentru forma sau dimensiunea corpului sau, sau pentru a spune cuiva ca trebuie sa slabeasca. Insa, pe masura ce rezolutiile de fitness ale noului an se deruleaza, acum avem o noua problema a spectrului de rusine a corpului. Un nou tip de batai de cap si de judecata rezervate celor care incearca sa se perfectioneze pe ei insisi sau celor considerati „nu sunt suficient de grasi”.

Daca ati fost vreodata ridiculizati de prietenii, familia sau oamenii din online si v-au spus „nu trebuie sa slabesti, esti prea subtire pentru a face dieta” sau ca alegerile dvs. alimentare sunt „ridicole”, atunci este posibil sa aveti a fost dieta rusinata. Se pare ca in epoca pozitiva a corpului de astazi, multi oameni se simt acum speriati sa spuna ca sunt pe o dieta si ca vor sa-si schimbe corpul. Mantra din 2019 este ca ar trebui sa ne iubim cu orice pret si sa ne straduim sa fim exact asa cum suntem in mod natural. Si, in timp ce iubesc miscarea de acceptare a corpului pentru distrugerea idealurilor sociale si provocarea stereotipurilor depasite a ceea ce ar trebui sa aratam cu totii, simt uneori ca poate a mers prea departe.

Este posibil sa te iubesti pe tine si totusi vrei sa faci o schimbare pozitiva pentru sanatatea sau fitnessul tau. Insa multi oameni in aceste zile presupun automat ca mergand la o dieta sau doresc sa pierdeti cativa kilograme, ca iti urasti instantaneu corpul – ceea ce nu este intotdeauna adevarat.

Experienta mea cu Diet Shaming
De curand am inceput Planul Slimfast 321 , in speranta de a pierde cateva kilograme pe care le-am fi castigat de Craciun, sa dau cateva obiceiuri nesanatoase si sa-mi pun capat obiectivului pentru 2020. Acesta este anul in care imi primesc puterea inapoi.De asemenea, mi s-au trimis o multime de mesaje private de la oameni care spuneau ca si ei au fost rusinati de dieta si s-au simtit speriati sa spuna ca sunt pe o dieta si ca fac o schimbare in stilul lor de viata.

Lasa un comentariu