Cum trecem peste o infidelitate – III

Stii ca nu are nimic de-a face cu tine –

S-ar putea sa iti dai ochii peste cap, dar este important sa stii ca actiunile partenerilor tai nu au nimic de-a face cu tine si tot ce are de-a face cu ele. S-ar putea sa incerce sa-ti spuna tot felul de scuze cu privire la motivele pentru care tu sau relatia ta i-ai determinat sa faca ceea ce au facut, dar in cele din urma au luat o decizie si asta e tot pe ei. Nu ai provocat asta.

Intelegeti ca va fi mai bine –

Va dura timp. Lumea voastra, asa cum stiati, s-a schimbat intr-o clipa. Persoana pe care credeai ca o stii nu mai exista. Aceasta este o schimbare uriasa pentru dvs. si va dura mult timp pentru a trece peste.

Cat timp depinde complet de tine. Ar putea dura saptamani, luni sau ani pentru a reveni intr-un loc in care te simti bine, dar stii doar ca se va intampla. Fiecare zi va fi mai usoara decat a trecut si veti gasi modalitati de a merge mai departe, pas cu pas.

Nu este niciodata usor sa afli ca partenerul tau a inselat sau ca ai fost inselat, dar ia-l de la cineva care a fost bine si cu adevarat acolo: Acesta este cel mai probabil inceputul vietii tale REALE chiar acum. Daca experienta ta este ceva asemanator cu a mea, acesta este unul dintre cele mai bune lucruri care ti s-ar putea intampla si nu vei crede cat de uimitoare este viata ta pe cale sa devina… sincer.

Lasa un comentariu