Cum sa te destresezi inainte de nunta

1. Liniste
Dupa o zi grea de munca sau un weekend plin de preparate de nunta, opriti televizorul, laptopul, iPad-ul si telefonul mobil. Puneti niste muzica lenta, racoritoare si turnati un pahar de vin sau o ceasca de ceai calmant- petreceti timp departe de nebunia vietii pentru a petrece un moment linistit, doar relaxandu-va cu logodnicul vostru.

2. Meditati
Daca nu ati mai incercat niciodata meditatia, acum este momentul perfect. Exista o multime de aplicatii de meditatie ghidate si videoclipuri online pentru a va ajuta sa incepeti sau puteti participa la o clasa de yoga locale. Tot ce aveti nevoie este un loc confortabil pentru a sta linistit si doar 10 minute va pot ajuta instantaneu sa va simtiti mai linistiti. Incearca.

3. Obtineti intimitate
Stingeti lumina si faceti un decor romantic in dormitor – eliberarea de endorfine este sigur de a pune un zambet pe fata ta si un salt in pasul tau. Chiar daca nu sunteti in starea de spirit la inceput, puneti-va deoparte timp singuri cu logodnicul dvs., deoarece sexul este dovedit ca reduce nivelul de stres si declanseaza un sentiment pozitiv atat in ​​minte, cat si in corp.

4. Rasfatati-va
Nimic nu bate un weekend spa cu prietenele tale pentru a usura o minte framantata. Un masaj, facial sau pedichiura intr-un cadru spa va face minuni pentru nivelul dvs. de stres.

Lasa un comentariu