Cum sa scapi de stres

Nunta poate sa ridice mari probleme oricarui om, mai ales daca tu esti mireasa. Lumanari, tort aranjament.. prea mult. Ia o pauza!

1. Ramai conectata
Sub presiunea si stresul de a planifica o nunta, este usor sa pierdeti legatura cu persoana pe care o iubiti cel mai mult – mirele tau. Gasiti astfel timp pentru noptile de intalnire, o cina romantica, un film sau un weekend departe. Reamintiti-va unul celuilalt de ce va casatoriti. Daca aveti vreo grija de ultim moment, spuneti-i – probabil ca si el se simte nervos!

2. Fii activa
Exercitiul fizic este fara indoiala una dintre cele mai bune metode de a elimina stresul, asa ca mergeti la o alergare, alaturati-va unei clase de exercitii la sala de sport sau pur si simplu dansati in jurul bucatariei. Orice tip de miscare fizica va produce endorfine inaltatoare pentru a va ajuta sa va simtiti mai pozitivi atat in ​​minte, cat si in corp. In plus, o rutina de antrenament inainte de nunta va va oferi bonusul suplimentar de a va simti mai subtire si mai sexy in ziua cea mare.

3. Lumanari parfumate calmante
Creati un mediu calmant pentru dvs. prin aprinderea lumanari in casa dumneavoastra. O lumanare de lux Jo Malone London Lavender & Lovage este un buster de stres perfect, deoarece lavanda este binecunoscuta pentru calitatile suflete-calmante si poate schimba starea ta de spirit rapid. Aceste indulgente mici sunt necesare pentru a va ajuta sa ramaneti bine echilibrate, deci mergeti mai departe si tratati-va.

Lasa un comentariu