Cum sa nu mai mananci junk food

Suna prea bine ca sa fie adevarat, dar iata cum am renuntat la mancarea de tip junk/ fast foos si m-am bucurat de gustarile mele facand o singura schimbare in dieta mea – nu o sa credeti, este atat de usor! Cititi mai departe sfatul meu despre cum sa opriti consumul de mancare junk.

Dupa ce am intrat intr-un pic in rutina, m-am asezat la laptopul meu toata ziua fara sa ma misc mult, am decis sa-mi revizuiesc stilul de viata, facand cateva modificari pentru a ma scoate din el. De asemenea, m-as fi apucat indragosti de mancare – mancand aceleasi lucruri de fiecare data.

Am inceput sa incercam cutiile Gousto si am descoperit ca acestea ne-au ajutat intr-adevar sa revenim la obiceiul de a gati din nou. Un lucru pe care l-am gasit a fost ca imi era intotdeauna foame. Acest lucru se intampla atunci cand treceti de la consumul multor alimente procesate la inceperea unei diete mai scazute de calorii – pofte, nevoia de mai mult zahar, etc!

Imi plac mancarurile sarate – crizele, branza, as putea manca toate acestea toata ziua. In ciuda faptului ca nu aveam un dinte dulce, tot imi dorea ceva dulce si pur si simplu nu ma simteam suficient de plin. In doua saptamani de la punerea in aplicare a acestui lucru, mi-am schimbat complet obiceiurile de gustare si m-am simtit mai plin pentru mai mult timp.

Proteina
Te gandesti la proteine ​​si te gandesti la construirea corpului, dar este un sfat grozav pentru cum sa opresti consumul de mancare nesarita. Ma duc la sala de 3-4 ori pe saptamana, fac sport, ma plimb cu cainele, dar nimic prea stresant si supararea aportului meu de proteine ​​a fost cu adevarat benefica. Eram plin de mesele pe care le mancam si ma simteam foarte multumit de mancarea pe care o mancam.

Lasa un comentariu