Cum sa incepeti sa lucrati cu marcile ca un blogger

Una dintre principalele intrebari pe care le-am primit in sectiunea de comentarii este:

„Cum incep sa lucrez cu marcile?”

Se pare ca o multime de bloggeri au unitatea de a dori sa lucreze cu branduri, dar nu stiu de unde sa inceapa, deci aici mergem!

Valoare

Inainte de a incepe cu logistica, este important sa ne gandim la valoare. Pentru ca un parteneriat de brand sa aiba succes si sa merite, trebuie sa adaugati valoare marcii, iar marca trebuie sa adauge valoare blogului tau.

De exemplu: Nu este nici un punct de a ajunge la o companie de imbracaminte sport daca blog-ul dvs. se bazeaza in jurul valorii de crosetat.

Ganditi-va la valoarea pe care o puteti adauga la un brand cu marca in schimb. Luati-va  putin timp sa va uitati la blogul vostru si sa intelegeti ca este un punct de vanzare unic.

Nu sunt liberi

Va rugam sa nu faceti un brand pentru a obtine „lucruri gratuite”. Sunteti un profesionist care doresc sa stabileasca o relatie de lucru – daca doriti probe gratuite, mergeti la contorul N07 in Boots, nu la casuta de e-mail a unui brand PR.

Alegeti un brand pentru ca doriti sa lucrati cu ei si sa va impartasiti produsele cititorilor, nu doar pentru ca nu va puteti deranja sa va cumparati singuri!

Reveniti la punctul 1 – ganditi-va la valoare.

În articolul următor o sa vorbim de mai multe lucruri pe care trebuie sa le luati in considerare atunci cand doriti sa lucrarti cu marcile.

Lasa un comentariu