Cum sa ai un nou inceput

Nimic nu m-a pregatit destul de mult sa aflu – la doua zile dupa ce m-a cerut- ca partenerul meu pe termen lung avea mai multe afaceri in spatele meu.

Intreaga mea lume sa prabusit, increderea mea a fost zdruncinata si trebuia sa incep din nou. Noua casa, un nou mod de a trai, o noua eu.

Privind din nou la viata mea anterioara de unde stau acum, o persoana noua, mai puternica si mai hotarata decat oricand inainte, imi dau seama ca plecarea de la vechea mea viata a fost singurul lucru bun care mi sa intamplat vreodata. Deci, daca treceti prin suferinta sau dezastru chiar acum si va intrebati cum veti invata vreodata sa iubiti sau sa traiti din nou, acest lucru este pentru voi.

2 lucruri pe care le-am invatat cand viata mea a disparut

Cine sunt prietenii si familia ta.

Nu am avut prea multi prieteni si chiar pana cand totul a mers prost nu mi-am dat seama cat de uimitori sunt prietenii pe care i-am avut. Toate orele de note de voce auto-analitice, cesti de ceai inundati de lacrimi si reasigurarea vesnica fara judecata sau constrangere. De asemenea, niciodata nu am fost atat de aproape de parintii mei, ci de felul in care au facut-o sa se ingrijeasca de mine, de fiica lor adulta si m-au facut sa simt ca totul va fi bine – ne-a adus mai aproape decat am fost. Cand se intampla asa ceva, iti dai seama cat de norocos esti sa ii ai pe cei care te inconjoara, chiar daca este doar o singura persoana  – te-au luat inapoi si vei intelege cu adevarat ca nu esti nu vei fi niciodata singur.

Oamenii sunt buni.

Cand totul s-a intamplat si a trebuit sa incep sa spun oamenilor ca nu mai eram impreuna am fost ingrozita de a fi judecata. Ce vor crede oamenii despre mine? Voi fi barfa orasului? Voi fi ridiculizat.a Dar, din experienta mea, toata lumea a fost atat de minunata, a ajuns si chiar a format noi prietenii care nu erau acolo inainte, bazate pe experiente si respect reciproc. Da, sunt sigur ca am fost subiectul catorva chat-uri de pe WhatsApp sau forumurile online „OMG ai auzit ce sa intamplat cu acea fata x?” Dar, in general,sprijinul si bunatatea pe care mi-au demonstrat-o a fost coplesitoare. Nu ati facut nimic rau, nu ati meritat acest lucru si ati avut o intreaga echipa de oameni care te-a incurajat pentru viitor.

 

 

Lasa un comentariu