Cum avem grija de cainele nostru in carantina

Cainii au foarte multa energie, iar aceasta carantina si izolare nu ne mai permite sa iesim cu ei afara, prin parc si sa ii ajuta sa isi consume energia. Astfel, va propunem cateva metode prin care putei sa avaeti grija de energia patrupedului vostru pentru a nu va distruge intreaga casa.

Tug of War!
Toby adora un joc de razboi cu o patura sau o jucarie cu funie! Doar asigurati-va ca intrerupeti jocul in diferite puncte daca pustiul dvs. este prea entuziasmat – acest lucru va ajuta sa-i invatati si pe acestia sa controleze.

Relaxati-va cu un masaj caine
Masajul cainelui nu doar aca o sa va ajute s ail relaxati, dar poate ajuta si la vindecarea tulpinilor sau la imbunatatirea functiilor corporale precum circulatia si la intarirea sistemului imunitar. Exista o multime de videoclipuri cu instructiune gratuite pentru vizionare online, daca va place sa le dati drumul, iar cea mai buna parte este ca mangaierea animalului dvs. de companie va ajuta sa va reduceti anxietatea – castigati castig!

Daca trebuie sa aveti grija de greutatea cainelui, puteti face toate aceste jocuri care necesita delicioase folosind alocatia zilnica de hrana drept recompensa. Daca nu, de ce sa nu incercati sa ii faceti niste gustari delicioase de casa pentru a fi inmanate in timpul jocurilor!

Lasa un comentariu