Cele 4 aplicatii ale anului 2018

Snapchat – Aceasta este noua mea obsesie. Acum pot sa ma uit la „viata reala” a oamenilor prin Snapchat. Pentru mine, Instagram este viata ta filtrata, in timp ce Snapchat este viata ta reala. Si iubesc diferitele filtre!

Bancare – Majoritatea bancilor au o aplicatie acum si pentru mine este cel mai simplu si mai rapid mod de a vedea daca imi pot permite o alta paleta nuda de fard de ochi sau pantofii pe care i-am dorit de mult timp. Daca doriti sa ramaneti in controlul finantelor dvs., atunci aveti nevoie de o aplicatie bancara pe telefon.

Canapea la 5km – Nu am alergat in ultimii 10 ani, am descarcat aceasta aplicatie si a fost o poveste de dragoste. Este destinat celor care au nevoie sa coboare de pe canapea si sa inceapa sa functioneze – ceea ce eram acum 8 luni! Acum pot rula usor 5km si este doar multumita acestei aplicatii.

Bloglovin – In calitate de blogger nu am putut sa nu includ pe lista asta. Pentru mine, este una dintre cele mai utilizate aplicatii si o modalitate foarte buna de a ma ajuta sa fim la curent cu bloggerii mei preferati si cu ultimele lor postari pe blog.

Lasa un comentariu