Ce trebuie sa stii despre shake-ul cu proteine

Acum, o alta optiune, desigur, este de a consuma shake-uri de proteine ​​pentru a ajuta la cresterea aportului de proteine. Proteinele shakes contin toti aminoacizii esentiali de care aveti nevoie intr-o bautura, astfel incat acestea sa fie sanatoase si convenabile.

Ar trebui sa fim capabili sa obtinem tot ce ne trebuie din dieta noastra, dar exista unele momente in care un shake de proteine ​​ar putea fi foarte util, mai ales atunci cand faceti sport, sau ati fost doar pentru o alergare / antrenament si doriti sa obtineti cat mai multa proteina, pentru a va ajuta la o recuperarea mai rapida.

Cu totii trebuie sa consumam shake-uri de proteine?

Nu. Majoritatea dintre noi pot castiga toate proteinele de inalta calitate de care avem nevoie din dieta noastra normala, totusi proteinele shake-uri pot fi o idee foarte buna pentru oricine se lupta sa-si atinga cota prin dieta. De asemenea, cei care aleg sa evite produsele de origine animala pot beneficia de shake-uri de proteine ​​pentru a obtine o varietate completa de aminoacizi in sistemul lor.

Cand ar trebui sa ma protejez?

Proteina trebuie consumata in mod regulat pe parcursul zilei. Cu toate acestea, daca tocmai ati fost la sala de sport, este mai bine sa consumati proteine ​​cat mai curand posibil pentru a permite corpului sa inceapa sa se recupereze si sa se repare de la stresul sanatos pe care tocmai l-ati adaugat corpului dumneavoastra.

 

Lasa un comentariu