Ce trebuie sa faci atunci cand ai aflat ca partenerul este infidel – II

NU Cere Detalii –

Chiar acum crezi ca vrei sa stii totul. Cine? Cum? Unde? Ce? De ce? Dar nu cere detalii sangeroase. Acestea se vor juca mereu si mereu in mintea ta si vor aduce si mai multe intrebari pe masura ce trece timpul, este tortura.
Incercati sa pastrati detaliile la un nivel minim si sa lasati afara bucatile sangeroase. Ai incredere in mine.

Evitati sa faceti orice eruptie cutanata –

Stii, lucruri precum deteriorarea proprietatii lor sau comunicarea angajatorului lor … poate ca nu fac asta. Consultati punctul 1, incercati sa pastrati calmul si sa dormiti pe toate. De mai multe ori daca este necesar.

Vorbeste cu oamenii in care ai incredere –

S-ar putea sa simti cel mai jenant moment din viata ta chiar acum. Cum ai putea fi atat de naiv fara sa stii ca toate acestea se intampla? Dar este atat de important sa vorbesti cu cineva in care ai incredere si sa scoti aceste lucruri din piept. Nu esti naiv si cu siguranta nu esti un prost – nimeni nu te va judeca.

Faceti ceva spatiu –

S-ar putea sa simti ca vrei sa te indepartezi cat mai mult de aceasta persoana sau, de asemenea, s-ar putea sa nu-ti mai doresti niciodata din vedere. Dar este important chiar acum sa faci spatiu si sa te distrezi putin. Daca locuiti impreuna, poate fi dificil, dar va exista o solutie – este important sa o luati pentru a va putea aduna gandurile.

Lasa un comentariu