Ce poti face in acest weekend in Leeds

Cealalta saptamana am facut o excursie la Leeds cu hotelurile Mercure si campania lor Discover Local pentru a afla toate lucrurile distractive de facut in centrul orasului Leeds!

M-am dus la cateva restaurante delicioase, muzee interesante, baruri racoroase pe acoperis, am facut un atelier de bijuterii si m-am strecurat in niste cumparaturi vintage – a fost atat de distractiv! Iata ce am ajuns si lucrurile mele amuzante de facut in Leeds!

Iata cateva lucruri distractive de facut in Leeds in acest weekend!

Stateam la hotelul Mercure Leeds City Center si era atat de aproape de tot ce am putut sa ma plimb in cea mai mare parte a weekendului si sa descopar mici magazine si cafenele pe parcurs. Am vrut sa merg sa vad Marks Building si sa aflu putin despre istoria ei, asa ca asta a fost prima mea aventura!

Muzeele din Leeds
In cladirea Marks din Leeds, exista o expozitie gratuita despre istoria si provenienta Marks and Spencer care s-a nascut in Leeds acum peste 130 de ani! Aruncati o privire inapoi in timp si vedeti evolutia tendintelor in materie de moda, mancare si cumparaturi de-a lungul secolelor si chiar priviti unele dintre vechile lor reclame TV! Expozitia este deschisa de luni pana vineri intre orele 10 si 17:00 si este una dintre marile lucruri gratuite pe care le poti face in Leeds daca ai o ora libera sau ca mine sunt interesat de moda.

Daca sunteti in cautarea de a obisnui si a imbratisa spiritul creativ al Leeds, atunci puteti gasi intotdeauna un atelier de artizanat in oras ca aceasta clasa de confectionare a bijuteriilor la The Bowery Cafe ! A fost atat de distractiv si chiar ne-au lasat dezlantuiti cu torte de suflare pentru a ne suda piesele impreuna!

Cele mai bune restaurante din Leeds
Mancarea este o mare atractie pentru fiecare data cand vizitez un oras nou, asa ca am fost hotarat sa gasesc cele mai bune restaurante din Leeds de care sa ma bucur! In timpul unei opriri de cafea la soare, am gasit doamna Atha , o cafenea exceptionala, cu o cafea excelenta, sandwich-uri delicioase si decor super cool.

Lasa un comentariu