Ce cred despre Musicalul The Bodyguard

Bodyguard este un film clasic pe care nu l-am mai vazut pana acum cateva luni. Am decis sa o privesc intr-o duminica dupa-amiaza lenesa si mi-a placut absolut, am fost agatata!

Cu scene incordate si dezvoltare minunata a personajelor ( ca sa nu mai vorbim de un Kevin C! ), m-a determinat sa ghicesc chiar pana la sfarsit si am fost cu totul incurcata. Asa ca, atunci cand am auzit ca The Bodyguard Musical vine in turneu, am sarit la sansa si mi-am luat cu nerabdare locul gata de a fi zbuciumata! Inca de la inceput, Bodyguard izbucneste pe scena, cu o prezenta incredibila ( si foc! ) Lovindu-te cu uimitoarele melodii de la Whitney pe care le stim cu totii si le iubim intersectate cu scene tensionate si drame. M-a avut pe marginea scaunului meu pentru intreaga perioada.

Trebuie sa recunosc ca la inceput am fost putin ingrijorat in legatura cu modul in care echipa de productie va aduce viata pe scena unele dintre cele mai complicate, temandu-ma ca nu ar putea avea acelasi impact sau factor ca pe ecran. Nu aveam absolut nimic de grija, intrucat intreaga piesa m-a lasat incantata de la inceput pana la sfarsit cu zgomote audibile de groaza in locuri (si o multime de salturi!). Utilizarea iluminatului, sunetului si proiectiei in jurul lui Rachel’s Stalker a fost minunata si inima imi batea in piept.

Au reusit chiar sa-l scoata pe celebrul lift bodyguard si au facut-o in totalitate perfect Alexandra Burke a ucis acele note mari alaturi de Emmy Willow, care are si o pereche serioasa de plamani – uau! A fost amuzant, incordat si cea mai buna versiune de cheesy musical care exista. Doar asigurati-va ca purtati rimelul rezistent la apa pentru acest spectacol fabulos.

Lasa un comentariu