Cand te simti singu si pierdut

Nu esti singurul care se simte in acest fel

Primul lucru de spus este exact acest lucru. Daca cititi acest articol aici, atunci trebuie sa fii rezonat cu voi intr-un fel … Cred ca asta face ca doi dintre noi sa ne simtim singuri si pierduti uneori. Oricine la un moment dat in viata se va simti singur, este un sentiment uman si oameni suntem cu totii. Ia un moment de pauza si gandeste-te ca desi poate esti singuri acum pentru ca nu e nimeni langa tine, nu esti singur atunci cand vine vorba de sentimente.

Nu esti depasit de tine .. si e OK

Cu totii trebuie sa evoluam. Viata se misca, circumstantele se schimba si noi insine progresam, regresam si schimbam. Este normal sa fii trist uneori pentru modul in care lucrurile erau, cum eram noi. In trecut, s-ar putea sa fii tratat lucrurile in mod diferit – chiar mai bine – si chiar ati putea simti ca acum nu progresati sau nu va deplasati in vreun fel deloc. Dar stii ce? Si asta este ok. Uneori in viata este bine sa calcati usor putin apa si sa iesiti de pe banda rulanta. Doar pentru ca nu simti ca te duci in fata acum nu inseamna ca nu te vei duce. Si doar pentru ca lucrurile sunt putin diferite nu este neaparat un lucru rau.

Uneori trebuie sa te pierzi putin

Cum poti fi plin daca nu ai fi fost mai intai gol? Uneori trebuie sa ne pierdem putin pentru a ne gasi calea. Este important sa ai incredere in viitor si in ceea ce treci acum si tot ceea ce simti, construieste fundatia pentru ceva minunat care vine in calea ta. Incercati sa ai putina rabdare, chiar daca uneori se poate simti imposibil. Da-i drumul realitatii perfecte in mintea ta si lasa lucrurile sa curga, nu stii niciodata minunile care sunt la colt … viata e asa de amuzanta.

Lasa un comentariu