Cand corpul nu mai e ca inainte

Inapoi in 2013 am avut un an ucigas – am aterizat la un nou loc de munca, am inceput kickboxing, l-am intalnit pe Mihai si am scapat o marime la rochie. Am fost cel mai potrivit pe care l-am avut vreodata si, pentru prima data, m-am simtit uimitor in corpul meu si mandra de el in orice fel. In ultimii doi ani, greutatea mea a crescut in sus si in jos si am pus cam 2 pietre. Forma corpului meu este complet diferita acum fata de ceea ce a fost si uneori este greu de inteles.

Din pacate, nu exista nici o scuza – tocmai nu am exercitat atat de mult si am mancat mult mai mult. Ma simt confortabila, sunt foarte fericita si cateodata vine cu cateva kilograme suplimentare. Nu sunt omul care sa fie nesanatos, desi ma bucur de o masa ieftina si un pahar de vin. In momentul de fata, acele mese de inselaciune si vin au devenit mult mai frecvente … care au determinat cresterea in greutate. Nu exista o formula magica si nici o alta scuza.

Cand vine timpul sa se desprinda si sa alunece pe un bikini, poate fi destul de stresant daca nu esti 100% fericit cu corpul tau. In timp ce scriu asta, este o saptamana inainte de urmatoarea mea vacanta. Si eu stau aici asteptand o incarcatura de bikini comandate de ASOS pentru ca nu ma incadrez in nici unul dintre cele vechi. Cand le-am incercat-o pe toate la inceputul lunii ianuarie dupa ce am facut rezervari, am fost foarte dezamagita (nu numai pentru ca am un bikinis frumos pe care nu-l pot purta), ci pentru ca atunci cand l-am incercat si nu a incaput in spate sau ma sapata in solduri, m-am simtit ca un esec. M-am uitat inapoi la toate aceste fotografii vechi si m-am simtit foarte trist ca m-am lasat intr-o doara. Dar, la 6 saptamani in jos, am preluat conducerea si corpul meu inca o data si am avut o epifanie.

Lasa un comentariu