Best Studios incheie primavara cu participarea la Bucharest Summit 2018

Sezonul estival anunta o vara incendiara, insa pana atunci, Best Studios isi face simtita prezenta la cele mai ravnite evenimente de profil ale primaverii. Bucharest Summit este evenimentul care aduce laolalta nume grele din industria de videochat din tara si strainatate, astfel ca de pe lista invitatilor nu putea lipsi cel mai cautat studio de videochat din Romania. Best Studios, caci despre el este vorba, va onora invitatia la Bucharest Summit 2018, unde modelele de videochat cu notorietate vor impartasi secretele unei cariere de succes in aceasta industrie atinsa de microbul seductiei.

Bucharest Summit este un eveniment cu si despre oamenii care inspira dezvoltarea continua a sectorului de videochat. Printre invitati se afla atat manageri ai studiourilor de videochat, cat si modelele care s-au facut remarcate de la gala din 2017 si pana in prezent. Managerul operational Best Studios si-a pregatit tinuta si speech-ul de senzatie pentru Bucharest Summit, insa surprizele nu se opresc aici. Best Studios se mandreste cu cele mai de succes modelele de videochat din Romania, care au obtinut premii la festivalurile de profil din strainatate, titluri vanate de frumuseti din intreaga lume, dar dedicate lor ca simbol al aprecierii fata de performanta.

Primul studio de pe lista invitatilor la Bucharest Summit 2018

Manager Maria Best Studios

Best Studios se afla in fruntea listei de invitati la Bucharest Summit 2018, gratie implicarii notabile pe care a dovedit-o de-a lungul timpului in activitatile de promovare a acestei industrii de succes. Ca partener si lider al industriei de videochat din Romania, Best Studios se mandreste cu reusitele obtinute de echipa de specialisti pe care o poseda, de la traineri de top si pana la manageri de brach sau manageri operationali, insa cea mai mare satisfactie a board-ului de conducere o reprezinta succesul modelelor Best care au ajuns sa atinga performante uluitoare. Cu ocazia participarii la Bucharest Summit 2018, cateva dintre acestea vor defila pe scena evenimentului, unde vor impartasi alaturi de oamenii care le-au sustinut pe parcursul carierei lor experientele ce le-au impins sa devina femeile independente si ravnite care sunt astazi.

Crema a industriei de videochat din tara si strainatate va fi prezenta la Bucharest Summit 2018, evenimentul in sine fiind o rampa de lansare pentru modelele de videochat nationale de a se face (si) mai remarcate in plan international. De altfel, din experienta editiilor precedente, viitorul multor tinere novice s-a concretizat prin contracte incheiate cu nume grele din industrie, in timp ce unele au decis sa performeze alaturi de echipa desavarsita din spatele Best Studios. Evenimentul a debutat ieri si le pregateste surprize invitatilor pana pe data de 25 mai, atunci cand se va incheia cu un show incendiar la care vor lua parte artisti cu rezonanta. Distractia, sampania fina si premiile nu vor lipsi nici de la aceasta editie, obiectivul principal al evenimentului fiind acela de a sarbatori succesul intr-o maniera efervescenta, la fel cum este si industria de videochat.

Bucharest Summit 2018 si-a deschis ieri portile pentru a gazdui cele mai grele nume din zona videochatului, de la manageri cu rezonanta si pana la modelele Best, cunoscute pentru succesul lor. Best Studios nu lipseste de la eveniment, aflandu-se printre invitatii de gala care eclipseaza audienta prin simpla lor prezenta. Modelele Best vor straluci la propriu in tinute seducatoare alese de consultatii in styling, in timp ce discursurile lor vor starni impresii la cald. Bucharest Summit este ocazia perfecta pentru a lega parteneriate si a remarca noi talente, astfel ca echipa Best Studios isi pregateste teritoriul si participa la cel mai hot eveniment al primaverii, pregatindu-se pentru galele la care urmeaza sa fie prezenta in formula completa, alaturi de cele mai sexy modele.

Lasa un comentariu