Beneficiile uscatului parului cu feonul

De foarte multe ori, auzim ca uscatul parului cu feonul implica anumite riscuri pentru sanatatea firului de par, mai ales daca obisnuiesti sa iti usuci des parul cu un feon cu difuzor integrat. Insa, acest obicei aduce si beneficii, nu numai dezavantaje.

Numerosi hair-stylisti confirma faptul ca, daca stii cum sa iti usuci parul cu feonul, acest lucru poate aduce adevarate beneficii parului tau si iti poate transforma firele de par intr-unele sanatoase si voluminoase.

Care sunt beneficiile uscatului parului cu feonul?

Daca vrei sa te bucuri de aceste beneficii atunci cand folosesti feonul, uneori chiar zilnic, ar fi indicat ca inainte sa folosesti un ser care are rolul de a proteja firele de par. Daca optezi pentru aceasta alegere, vei observa cum parul nu se va mai deteriora atunci cand il usuci cu feonul.

In general, daca doresti ca dupa spalare sa conferi volum in mod natural parului tau, atunci este indicat sa iti usuci parul cu feonul. Pentru a iti usca parul in mod eficient cu feonul, este indicat sa il folosesti la o temperature care nu depaseste 45 de grade Celsius si sa il tii la o distanta minim de 15 centimetri fata de firele de par, atunci cand iti usuci parul. De asemenea, este indicat sa eviti sa folosesti feonul inr-o maniera statica sau sa te concentrezi foarte mult asupra unei singure parti. Cel mai bine este sa iti usuci parul intr-un mod uniform. Astfel iti vei putea usca parul intr-un mod eficient si mai ales vei preveni eventualele daune. Pentru a reduce la minim aceste daune, se pot folosi protectii termice.

In esenta, uscatorul de par nu este atat de daunator pentru firele de par precum se spune si precum este portretizat in articolele online despre ingrijirea parului. Uneori este chiar indicat sa folosesti uscatorul de par, daca doresti sa ai un par cu volum. Utilizarea feonului impiedica acumularea de bacterii de-a lungul scalpului, un lucru foarte util pe termen lung. Astfel, uscatorul de par este de real ajutor pentru fetele care sufera de ciuperci, matreata, iritatii sau alte probleme cu scalpul. In plus, in contextul in care stii cum sa folosesti uscatorul de par si folosesti in prealabil un ser protector care sa se potriveasca cu tipul tau de par, sa iti usuci parul cu feonul este mult mai eficient decat uscarea naturala.

Nu trebuie sa iti fie frica sa iti usuci parul cu feonul, deoarece daca stii cum sa faci acest lucru, vei avea un par superb, voluminos si stilizat.

Lasa un comentariu