8 sfaturi pentru o gradina interioara

1. Dati gradinitei o afectiune instantane cu niste vraji pline de culoare – veti fi surprinsi cum niste perne prafuite, o masa laterala si un covor in aer liber vor transforma complet zona intr-un spatiu de viata frumos, elegant in aer liber.

2. Dati casei de vara sau magziei o vopsea proaspata – salvie verde sau albastru este frumos. Acest lucru le va ajuta sa arate la fel de bine ca si cand ar fi noi si sa injecteze o bucurie si o culoare necesara.

3. Creati un loc linistit, care este perfect pentru odihna si relaxare, prin perne elegante si  ghivece pentru a crea un spatiu confortabil si intim.

4. Jet-spalarea curtii interioare v-a face din aceasta un loc proaspat si curat.

5. Refaceti zona de sedere pentru a oferi un aspect complet diferit. Mutati banca, masa si scaunele in jur, repozitionati orice plante in ghivece pentru a aduce mai multe cadre colorate in prim plan.

6. Plantati cateva plante cu flori parfumate sau ierburi puternice de miros, aproape de locul in care stati, pentru a va bucura de parfum in timp ce va relaxati in gradina.

7. Nu va fie frica sa va pictati gardurile. O revizie rapida poate schimba complet aspectul si vibratia gradinii tale. Blocarea culorilor le va adauga vitalitatea si glamourul modern. Sau daca va simtiti curajosi de ce nu faceti dungi contemporane?

8. Crearea unui punct tinta. Aceasta ar putea fi o masa viu colorata, un scaun flamboyant, un covor in aer liber sau un felinar bun.

Lasa un comentariu