7 aplicatii necesare pe telefonul mobil

Nu stiu despre ceilalti, dar nu pot trai fara telefonul meu. Indiferent daca este vorba de vizualizarea continutului pe social media, de vizionarea videoclipurilor amuzante pe YouTube sau de verificarea soldului bancar, folosesc telefonul pentru aproape orice. Si vazand ca exista o aplicatie pentru foarte multe lucruri  in aceste zile, am hotarat sa va impartasesc toate cele sapte aplicatii de care aveti nevoie pe telefon. In acest articol vorbim despre 3 ca in articolul urmator sa le analizam si pe celelalte 4

Mosaico – Nu stiu despre tine, dar Instagram este una dintre retelele mele favorite de social media de folosit. Imi place sa ma uit prin pozele tuturor si sa vad un instantaneu al vietii lor. Imi place, de asemenea, sa postez imagini frumoase si sa petrec destul de putin timp planificand ce sa incarcati. Si aceasta aplicatie este perfecta pentru asta. Puteti sa va planificati fluxul, sa mutati imaginile in jur si sa incarcati direct pe Instagram.

Pinterest – O alta aplicatie pe care o gasesc ca pot petrece ore intregi. Este o mare distragere a atentiei si imi pare rau ca am pierdut orele de inspiratie pentru casa mea de vis, colectia de geanta de mana, garderoba … ai idee!

Evernote – Daca esti ca mine, atunci planifici in mod constant liste in capul lucrurilor pe care trebuie sa le faci. Ei bine, sunt oricum si aceasta aplicatie este un salvamar. Aveti posibilitatea sa scrieti text, sa capturati imagini, sa creati o sarcina de rezolvat. In plus, se sincronizeaza cu celelalte dispozitive.

Lasa un comentariu