5 sfaturi ieftine pentru reamenajarea baii

Iata  5 sfaturi utile pentru o baie de lux daca sunteti in cautarea fie sa renovati, fie doar sa adaugati putina fantezie.

 1. Mai putin este mai mult. Inainte de a va bucura de o camera, incepeti intotdeauna prin golirea acesteia de lucrurile inutile. Incercati sa pastrati o colectie de produse pe care le utilizați zilnic in dus.

2. Plante, plante … O planta este cel mai bun prieten al tau si este foarte satisfacator si relaxant sa ai niste prieteni verzi in jurul casei. Adaugarea unei plante bine alese poate face ca o baie sa fie mai sofisticata. As sfatui sa alegeti un aloe deoarece acestea sunt de intretinere scazuta si ar aprecia umezeala ramasa dupa baie. 

3. Investeste intr-un dus bun. Sa fim cinstiti, toti am avut acele dusuri incredibil de dezamagitoare unde apa pur si simplu se scurge si cu greu se simte apa, ca și cum nu te uzi deloc! Investitia intr-un cap de dus bun este cel mai bun mod de a obtine o experienta relaxanta si placuta de dus.

4. Lucrusoare mici fac diferenta. Lucruri cum ar fi covorasele de baie adanci pentru a va scufunda picioarele dupa dus, prosoapele super-moi si chiar un scaun de toaleta inchis silentios pot face o mare diferenta adaugand acea senzatie suplimentara de lux la o baie. Gândiți-vă la cel mai bun hotel pe care l-ați petrecut și creați-l cu micile atingeri din propria dvs. casă … nu uitați de jocul fantezist!

5. Rasfatati-va. Pentru o  viata confortabila si momente. De ce sa nu va ingrijiti de ceva special pentru baia dvs? Jeturi de apa pentru baie, lumanari de lux sau un scrub de corp pentru a fi utilizat in dus. Mai putin este mai mult si folositi spatiul pentru lucruri care va fac fericiti si multumiti cand sunteti in baie.

Tu cum iti transformi baia intr-o oaza de relaxare06?

Lasa un comentariu