5 Lucruri de facut in Grenada pentru o zi

Grenada. Spice Isle of Caribbean, cu peisajele sale delicioase-delicioase, plajele cu nisip alb, vremea tropicala glorioasa si unele dintre cele mai bune exporturi de condimente, ciocolata si rom din lume! Dar ce este de facut in aceasta insula superba si relaxanta? Sunt aici sa-ti arat 5 lucruri interesante de facut in Grenada pentru urmatoarea vacanta … sau chiar ca o excursie de o zi daca te opresti aici intr-o croaziera !

5 lucruri interesante de facut in Grenada

  • Faceti-va propria ciocolata
  • Inoata in Izvoarele Naturale Sulpher din padurea tropicala
  • Mergi la degustarea romului si bucura-te de delicatesele locale
  • Snorkel cu Eagle Rays

Bucurati-va de un Sunset Cruise in jurul insulei Grenada este cunoscuta pentru boabele de cacao, sunt al naibii de bune! In prezent, exista 5 producatori de ciocolata pe insula, iar cel mai nou producator – Tri Island Chocolate – tocmai a lansat un adevarat trend turistic de fabricare a ciocolatei! Pe parcursul acestui atelier lung de o ora, veti afla de unde provine ciocolata, veti vedea diferitele etape prin care trece si, de fapt, veti ajunge sa va faceti propria bara de ciocolata … bine, doua, de fapt! La doar cateva minute de mers cu masina de port, aceasta experienta de fabricare a ciocolatei de Grenada nu trebuie ratata – dar ce arome vei pune in ciocolata ta ?!

O plimbare blanda in jurul padurii tropicale Grand Etang si inot in izvoarele naturale Sulpher. Intr-o zi senina, de ce sa nu faceti o drumetie pana la Grand Etang Rainforst – intalniti-va cu maimutele locale Mona, aruncati o privire la privelistile uimitoare si chiar scaldati-va in izvoarele naturale ale sulfourilor. Ghidul nostru Simon din Drumuri ale comorilor ascunse ne-a dus intr-o tura uimitoare de o jumatate de zi a padurii si a fost foarte cunoscator despre flora si fauna din zona din jurul nostru. Am ajuns chiar sa ne intalnim cu o maimuta vesela mona, care voia sa urce peste noi pentru banane!

Lasa un comentariu