5 lucruri care ma enerveaza atunci cand sunt la sala

1. Persoanele care folosesc cabinele de schimbare private cu usa larg deschisa

De ce te-ai dus sa te schimbi intr-o cabina daca oricum atunci cand te schimbi ai usa larg deschisa la cabina ?! Nimeni nu vrea sa te vada in costumul primit in ziua in care te-ai nascut, va rog, fie sa desenati perdeaua, fie sa va indepartati de dulapul mentionat, astfel incat sa ma pot schimba in pace!

2. Copii din sectiunea adulti

Alearfa, tipa si este, in general, o problema in zona adultilor din vestiare. Nu sunt adorabili cu bratele lor mici si nu iti vine sa „il mananci cu totul” – doamnelor batrane din vestiar nu incurajati acest comportament!! si parintii, controlati-va urmasii.

3. Oamenii care vorbesc cu mine

Nu merg la sala in cautarea de a imi face un nou prieten cel mai bun sau de a socializa sub nicio forma sau alta. De obicei sunt plina de transpiratie cu o spranceana care imi alearga partea fetei, deoarece nu mi-am indepartat corect machiajul si i-am hiperventilat ca o femeie care naste quintuplete … ultimul lucru pe care vreau sa-l fac este sa va vorbesc despre vreme .

4. Stati pe un aparat in timp ce sunteti la o mica barfa

In partea de jos a scarii exista o casa de club perfect minunata, unde poti vorbi cu prietenii tai, colegi de gimnastica, in confortul unui fotoliu, pentru a-ti multumi sufletul.

5. Vii la aparatul chiar langa mine atunci cand exista un altul exact la fel doua aparate mai incolo

De ce, de ce ai vrea sa te ridici aproape si personal cu un strain transpirat la sala atunci cand exista exact aceeasi masina, doua benzi de alergare in jos complet neocupate? Exista acest lucru numit domnule spatiu personal, va rugam sa va educati si …

Lasa un comentariu