2 retete inedite cu gin

Gin Blackberry Jam

150g de mure (in stare proaspata sau congelata)
25 ml de apa
2 linguri de zahar
30ml Gin Piper Pink
Un varf de piper roz zdrobit

Camembert

1 Camembert (intr-o cutie din lemn)
Cateva carje de cimbru
1 catel de usturoi, tocat
1 lingura miere
Pink Gin Pepper (am folosit aproximativ 20ml)
Un varf de piper roz zdrobit

Cum sa preparam

Pasul 1. Usor de preparat – Preincalziti cuptorul la 180c.

Pasul 2. Puneti murele intr-o cratita cu apa si zahar. Lasati amestecul sa ajunga la fierbere si apoi diminuati caldura in mediu pe masura ce se formeaza bulele. Adaugati gin si luati din  cuptor pentru a se raci.

Pasul 3. Despachetati-va Camembert apoi puneti-l inapoi in cutia in care vine. Se taie stratul superior de ceara si se ingropa putin usturoi si cimbru in branza. Aceasta va infuza si va da o aroma uimitoare.

Pasul 4. Intr-un vas separat, luati mierea si amestecati in gin.

Pasul 5. Luati amestecul de gin si miere si turnati in camembert. Puneti capacul inapoi, apoi adaugati putin mai mult gin si miere si putin piper zdrobit.

Pasul 6. Puneti branza in cuptor, pana cand este delicioasa si moale.

Pasul 7. Serviti cu gemul racoros de mure si o paine franceza super proaspata pentru scufundare. Divin!

Lasa un comentariu